Teknoloji ve Hayata dair günceler

Son Yazılar


Kategoriler


Son Yorumlar..


Blogum Bugün 7 Yaşında!

Kemal İKİZOĞLUKemal İKİZOĞLU

Merhaba arkadaşlar..

Takvime baktığımda yıllar önce bugün blogumu açmışım. Üzerinden zaman geçmesine rağmen sanki  5-6 ay önce açmış gibi hissediyorum. Benimle birlikte büyüyen bana hayat yolunda eşlik eden yardımcım gibi olduk blogumla..

Yıl içerisinde düzenli olarak yazamasam da hayata dair güncelerimi ara sıra fısıldamaktan da geri kalmıyordum. Şimdi önceki durumlara göre yazılarımı düzenli olarak yayınlamaya gayret gösteriyorum. Güncel konular hakkında fikirlerimi, proje – etkinlikeğitim notlarımı, karşılaştığım sorunların çözümlerini ve hayat felsefem üzerine yazılarımı yayınlamaya devam edeceğim.

Diğer kategorilere göre kendimi yazarken bir başka hissettiğim “#Değerlendirme” yazılarımı da ara ara yazarak kendimi geliştirdiğim, fark ettiğim noktaları da sizinle paylaşıyor olacağım.

Blogumun 7. yaşını kutluyor ve problemlere çözümler bulabildiğimiz, doldu dolu geçecek bol ziyaretçili nice güzel yıllar diliyorum 🙂

Eğitim ve teknoloji haberlerini, ilginç ve önemli bilgileri, kendimi geliştirdiğim alanlardaki öğrendiğim tecrübelerimi blogumda paylaşıyorum. Öğrenmekten ve paylaşmaktan zevk alıyorum.İnandığım bir şey var ki istisnalar hariç, hiçbir şey imkansız değildir. Mucizeler için zaman gerekir! Bu benim yaşam felsefem.

Yorumlar 0
İlk yorumu yazmak ister misin?