Teknoloji ve Hayata dair günceler

Son Yazılar


Kategoriler


Son Yorumlar..


Bilgisayarımdan McAfee Antivirüs Kalkmıyor?

Kemal İKİZOĞLUKemal İKİZOĞLU

Herkese merhaba..
Yeni bir bilgisayar satın aldığınızda içerisinde kurulu bazı programlarla birlikte gelir. Bu programların deneme sürümlerinin yüklü olduğunu gördüğünüzde kaldırmak istersiniz ama kaldıramazsınız. Office yazılımları, antivirüs yazılımları bu programlara en güzel örnektir. Programları kaldırabilmek hiç kolay olmayacaktır. Sizinle inatlaşmaya başlayacaktır. Siz kaldırmak istedikçe o hata verecek küçük bir çocuk gibi nazlanacaktır. Ya pes edip kullanmaya devam edeceksiniz ya da ondan daha da inatçı olup bu işi siz kazanacaksınız 🙂

Çözüm:

Bilgisayarınızda McAfee Antivirüs programı yüklü ise kaldırmakta sorun yaşayabilirsiniz. Bunu biraz da kasıtlı yaptıkları belli ki yazılım firması kaldırma aracı yayınlamış. McAfee Consumer Product Removal Tool adındaki bu aracı indirerek kaldırılmayan antivirüs yazılımını indirebilirsiniz.

McAfee Kaldırma Sayfası: McAfee Consumer Product Removal Tool Page

 McAfee Kaldırma Aracı: McAfee Consumer Product Removal Tool (MCPR)

Yukarıdaki ilk linkten McAfee yazılımı kaldırma sayfasına gidebilirsiniz. Direk aracı indirmek istiyorsanız McAfee kaldırma aracı linkine tıklayıp indirebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Eğitim ve teknoloji haberlerini, ilginç ve önemli bilgileri, kendimi geliştirdiğim alanlardaki öğrendiğim tecrübelerimi blogumda paylaşıyorum. Öğrenmekten ve paylaşmaktan zevk alıyorum.İnandığım bir şey var ki istisnalar hariç, hiçbir şey imkansız değildir. Mucizeler için zaman gerekir! Bu benim yaşam felsefem.

Yorumlar 0
İlk yorumu yazmak ister misin?