Teknoloji ve Hayata dair günceler

Son Yazılar


Kategoriler


Son Yorumlar..


2012 – 2013 Güz Vize Programı | B

Kemal İKİZOĞLUKemal İKİZOĞLU

Öğrencinin en çok korktuğu terimleri söyle sıralayacak olursak sınav , quiz , vize final ve benzeri tehlikeli sözcükler hep gözünü korkutur.. Hala daha korkutmaya devam etmektedir.. Şimdi bu göz korkutuucu terimlerden biri olan vize tarihleri kapımızı çalmaya başladı bile.. 🙂

Üniversitenin vize haftası belirlendi.. 12 Kasım günü haftası vizelerimizin olduğu hafta.. 3.Sınıf B grubu vize tarihleri şu şekilde :

Pazartesi : 
Uzaktan Eğitim 11:00
Ölçme ve Değerlendirme 12:00

Salı :
Grafik Tasarımı 15:00

Çarşamba :
Araştırma Yöntemleri 15:00

Perşembe :
Eğitimde Bireysel Farklılıklar 15:00

Cuma :
İşletim sistemleri ve Uygulamaları 13:00

Geçen dönem yapılan sınavlarımızın neredeyse yarısı sabah 9:00 da idi.. Ama bu dönem neredeyse öğleden sonra sınavlarımız hep.. Bu çok güzel.. Ama şu bazı derslerimizin materyal sıkıntısı olmasa çok güzel olacak..

Eğitimde Bireysel Farklılıklar dersi için materyal sıkıntım var..Elinde materyali olan varsa benimle paylaşabilir.Derse çok yabancıyım.Ne olduğunu nasıl içeriğinin olduğunu daha kesinleştirmiş değilim.. Bildiğim tek şey Zeka , İlgi ve Öngörü anahtar kelimelerinin yer alması..  Vizede herhalde 3 anahtar sözcüğün tanımları ve ne işe yaradıklarını yorumlamamız istenecek.. Göreceğiz bakalım..

 

Evet arkadaşlar gelsin ders notları , paylaşmak güzeldir 😀

Bu arada Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi websayfasında vize programı açıklanmamış.. Sanırım vize haftasında açıklayacaklar bu duyuruyu.. Okulun duyuru panosuna asmakla yetindiler sadece.. 🙁

Kolay Gelsin hepimize.. 🙂

 

Eğitim ve teknoloji haberlerini, ilginç ve önemli bilgileri, kendimi geliştirdiğim alanlardaki öğrendiğim tecrübelerimi blogumda paylaşıyorum. Öğrenmekten ve paylaşmaktan zevk alıyorum.İnandığım bir şey var ki istisnalar hariç, hiçbir şey imkansız değildir. Mucizeler için zaman gerekir! Bu benim yaşam felsefem.

Yorumlar 0
İlk yorumu yazmak ister misin?