Teknoloji ve Hayata dair günceler

Son Yazılar


Kategoriler


Son Yorumlar..


Bir Pazar Klasiği..

Kemal İKİZOĞLUKemal İKİZOĞLU

Merhaba arkadaşlar..
Saat gece 1:52 🙂 Suan içimden bir yazı yazmak geldi.Artık günler daha enerjik,daha dolu ve daha mutlu geçiyor.Nedenini soracak olursanız insan nerede mutlu hissediyorsa ya da mutlu olması için ne gerekiyorsa onu yapmalı!Bugün 12’de kalkmışım.Zaten günün yarısı gitmiş.Hemen yapacaklarıma başladım.Fotoğraf makinem sorun çıkartmıştı.Elimde Samsung S630 SLR dijital kamera var.Ve flashlı fotoğraf çekemiyordum.Problemi kesinleştirmek için bir fotoğrafçıya gittim.Problem flash ampulünün patlaması ya da devrelerde problem olduğunu ve lafın kısası makinanın can çekiştiğini söyledi.Bundan sonra professional bir makinaya geçmemin gerektiğini düşünerekten yaptırmaktan vazgeçtim.Zaten 4-5 senelik makina yavaş yavaş alarm verir oldu 🙂 Eğer fotoğrafları çektikten sonra izlediğinizde büyük bir beyeni topluyorsanız bir adım atlamanız gerekli kendinizi geliştirmek istiyorsanız tabi.Yoksa bunu bir anlama taşımadan aynı özellikleri içeren benzer birşeyler alabilirsiniz.Size önerim Canon , Sony  ya da Samsung..
Yapmam gereken zorlu ödevler beni bekliyordu.Yavaş yavaş sınıf hakimiyetini sağlama ve ders anlatma stratejileri geliştirmeye başladık.3 kitap verdiler.Ve herhangi birini sınıfta 15 – 20 dkk süre ile anlatacağız.Ayrıca kitaplar için 5’er sayfa özet isteniyor. 🙁 Bana verilen kitaplardan ikisi konu ile ilgili söylenmiş,yazılmış sözleri içeriyor.Bir tanesi de kişisel gelişim kitabı.. Adı ise insanı gaza getiren bir cümle : Hayalleri olan insan durdurulamaz. . . Onun hazırlıklarını yaptım ve yazmaya başladım.Az birşey kaldı tamamlanmasına.Veritabanları dersi içinde sadece halletmem gereken ilişkiler kaldı.Ve kendime yeni bir örnek geliştirdim.Yaptığım örnekleri yayınlayacağım.İngilizce için biraz gramer çalışıp üzerine bir pazar bulmacası çözdükten sonra rahatladım 🙂 Akşam arkadaşlarla yemek yemeğe gittik.Yemekten sonra arşivden filmleri seçtik..

Psikoloji dersinde av mevsimi filminden alıntılar yaptık.Ama işin kötü tarafı herkes ortaya birşeyler söylerken ben izlemediğim için birşeyler söyleyemedim.Çünkü ben o filmi izlemeyeceğim diye kendimi şartlamıştım.Bu duruma yenik düştüm.İlk iş onu izlemekle başladık.Arkadaşlarımla birlikte Av Mevsimi , Resident Evil : Afterlife ve Pranha 3D izledik.O kadar heyecanlı ve seri gidiyor ki hiç anlamıyorsunuz zaman nasıl geçiyor.Arkadaşlarım uykuya yenik düşerek 4. filme izin vermediler.
Ve filmlerle birlikte bir pazarı daha monotonluktan çıkartarak mutlu hale dönüştürdük.Peki siz pazar günü için ne yaptınız ?

Bu arada kendimi geliştirmek için çalışmaları da aksatmış durumdayım..Müsait bir zamanım olsa hemen ekleyeceğim.Yoğun geçecek günler beni bekliyor..Kendinize iyi bakın ..

Eğitim ve teknoloji haberlerini, ilginç ve önemli bilgileri, kendimi geliştirdiğim alanlardaki öğrendiğim tecrübelerimi blogumda paylaşıyorum. Öğrenmekten ve paylaşmaktan zevk alıyorum.İnandığım bir şey var ki istisnalar hariç, hiçbir şey imkansız değildir. Mucizeler için zaman gerekir! Bu benim yaşam felsefem.

Yorumlar 0
İlk yorumu yazmak ister misin?